Home

Audi A8 L Cena

Audi A8 (2017) review | CAR Magazine

Prodám Audi A8 L 4

detail vozidla:, Audi, A8, L 4.2 TDI. LONG. masáže, Diesel, Sedan/Limuzína, Cena vozidla 740000,- Kč, AAA Auto - 21 poboček v celé ČR, 0 Audi A8 k prodeji - aktualně nabízíme více než 73 inzerátů Audi A8 od autobazarů i soukromých prodejců z celé České republiky. Najdi si to své vysněné na TipCar Audi A8 jde do předprodeje. Základní cena se vešla pod 2,5 mil. Kč. Novinku je již možné konfigurovat a objednávat. Základní cena je 2 449 900 Kč, prodloužená verze je k dispozici od 2 585 900 Kč Pro Audi A8 Vám můžeme nabídnout motorizace TDI nebo TFSI (kombinovaná spotřeba 1: 5,7 - 11,1 l/km; kombinované emise CO2 1: 151 - 190 g/km) s výkonem od 210 kW (286 PS) až do 338 kW (460 PS)

Audi A8 k prodeji na TipCar

Prodám vstřikovací lištu 059130090CA včetně ventilu regulace tlaku 057130764AE a 059130089BS včetně railového senzoru 05A906051 z vozu audi A6 r.v. 2015 najeto 89tis km audi A4 audi A5 audi A6 audi A7 audi a8 audi Q5 VW Touareg Kód motoru CDU CDUC CDUD Original použité. Cena za ks prodám audi a8l 4.2 rv.2003 najeto 197000km pěkný stav plná výbava odvětrávané,masážní a vyhřívané sedadla navigace nepatrně odřený pravý bok viz foto cena 127000kč 127 000 Kč Praha - výcho otomoto.pl - Znajdź Audi A8 - oferty pojazdów nowych i używanych dostępne w kategorii Osobowe. Największy serwis z ogłoszeniami motoryzacyjnymi w Polsc cena od: 684 900 K č. Audi Q2 Audi A8 L Čtyřdveřový pětimístný luxusní sedan cena od: 1 778 900 K.

Auto - Audi a8 bazár. Vyberajte z 859 inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.sk. Cez 400 tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii Mere A8 L Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na slikah so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo Audi A8 3,0Tdi Rv.2008 Novy vzduchovy podvozek,vcetne kompresoru,rozvody maji 60 000 km,olej v motoru najeto 2000 km,olej v prevodovce 1000 km,auto bylo pravidelne servisovano,pripravene na sezonu,-zimni kola R18,celolak rok stary.jezdeno vetsi vzdalenosti po dalnic AUDI A8 L (4H2,4H8,4HC,4HL) 3.0 TDI quattro 262 KM. Stan Używany Rok produkcji 2011 Przebieg 290698 km Pojemność silnika cena (zł) poniżej 25000 zł.

Audi A8 50 TDI L - tipcars

  1. Die technische Daten des Audi A8 L: Elektrik Kraftübertragung Fahrwerk & Lenkung Gewicht & Volumen Fahrleistung & Verbrauch Abmessunge
  2. Audi A8, najlepšie vozidlá Audi v online autobazári. Model A8 od autobazárov aj súkromných predajcov
  3. Audi A8 4.2 TDi4.2 TDI, 4X4, Automat, Navi. 2008 Automat Diesel 316 935 km 240 kw 23.08.. Automa
  4. Pro modelový rok je Sedan Audi A8 L vyráběno nejen v nejnižší výbavě , ale také v několika dalších. Jeho oficiální konfigurátor najdete na stránkách Audi: Nové vozy A8 L Konfigurátor Skladové vozy Operativní leasing Poptat online. Cena od: 2 581 000 Kč.

Audi A8: Vítejte v budoucnosti Audi Česká republik

Audi A8 bazar a prodej nových vozů Sauto

  1. Audi A8 Platform LPG za nejvýhodnější ceny, v autobazaru AAA AUTO - největší výběr ojetých aut. Vyberte si auto ve spolehlivém autobazaru
  2. Hledáte skladové vozy Audi A8 za co nejlepší cenu? Právě máme v nabídce 2 auta s vámi požadovanými parametry: Audi A8, ihned k odběru. Doporučujeme vám využít možnost seřazení vozů podle ceny. Získáte tak snadno a rychle zajímavý přehled nejlevnějších vozů Audi A8
  3. Audi A8 L 4.2 TDI 258kW sedan nafta - Audi A8 Osobní auta sedan nafta do 500 000 Kč Praha 2011 od 140 kW. mnoho další výbavy. Všechny vozy procházejí důkladno
  4. Audi A8 model převodovka objednací kód zdvihový objem, litry výkon kW (k) emise CO2 spotřeba paliva cena bez DPH cena s DPH (21 %) A8 50 TDI quattro 8st. tiptronic 4N204A 3.0 210 (286) 170 - 176 g/km 6,5 - 6,7 l 2 099 091 2 620 90
  5. Audi A8 za nejvýhodnější ceny, v autobazaru AAA AUTO - největší výběr ojetých aut. Vyberte si auto ve spolehlivém autobazaru
  6. Audi A8 4.2 V8 2007 prodej, Praha 8 za cenu 305 000 K
  7. Využijte širokou nabídku použitých vozidel Audi A8 Osobní vůz určených ke koupi i prodeji v naší sekci užitkových vozidel na mobile.de

Audi A8 A8 L 60 TFSI e quattro - TipCar

  1. cena od: 1 273 900 K Audi A8 L Čtyřdveřový pětimístný luxusní sedan cena od: 2 689 900 K.
  2. kovové modely aut, modely autíček, sběratelské modely. kvalitní sběratelské modely au
  3. Audi A8 3.0тди 101 лв. дата на произв. - май 2005 г., пробег - 111111 км, цвят - Черен, Моля звънете от 9: 00 до 19: 00

Nabídky Audi na prodej. Vozy na operativni leasing. Zobrazeno: 1 - 12 z 507. Seřadit: TOP + Nejlevnější Nejlevnější Nejdražší Nejnovější Největší sleva. zobrazit detail. Do výroby. do 15 týdnů. Na objednání 12.6.2021 Aukce Audi A8 4.1 TDI Quattro. Vyvolávací cena 120.000 Kč. Další informace naleznete v popisu aukce na Extrh.c

12.6.2021 Aukce automobilu Audi A8 4.1 TDI Quattro. Vyvolávací cena 120.000 Kč, ️ ID80745 Nové Audi A8 50 TDI quattro tiptronic Pano HUD Standhzg B&. 07/2020, 23 264 km. 210 kW (286 PS) Limuzína, Nafta, Automatická. Barva exteriéru: Černá, Počet dveří: 4/5. Spotřeba: ca. 5,7 l/100km (komb.) Emise CO2: ca. 151 g CO₂/km (komb. 2021 #Audi #A8 #INTERIOR - Luxury lounge: the interiorFreedom is the defining design feature with a new luxury slant. This explains the A8's resemblance to a..

Audi A8 L 4.2 TD

  1. To ale umějí i normální varianty A8.Tady jde především o pohon. Benzinový osmiválec, známý už z mnoha různých aplikací napříč značkami skupiny VW, zde sice není naladěn tak divoce jako v některých jiných modelech, ale 571 koní a 800 Nm k úspěšnému provedení taktického transportu bohatě stačí.Vždyť zrychlení z klidu na 100 km/h trvá kolosu s provozní.
  2. Audi A8 50 TDI quattro (210kW/286k) 8st.-Tiptronic. 1. cena je včetně DPH. 2 664 900 Kč. nový vůz. 0 km. diesel. metalíza Bílá. automatická
  3. Audi A8 4.2 TDi4.2 TDI, 4X4, Automat, Navi. 2008 Automat Diesel 316 935 km 240 kw 25.08.. Automa
  4. Audi A8 Cena základní sestavy: 0 Kč: Výbava základní sestavy: adaptivní pneumatické pérování, airbag řidiče a spolujezdce, airbag pro hlavu sideguard včetně bočních airbagů vpředu a vzadu, alarm včetně kontroly vnitřního prostoru a nezávislého zdroje napětí (Back-up-Horn), automatická klimatizace s regulací pravé a levé strany, bezpečnostní sloupek řízení.

A8 > Cenníky a katalógy > Modely Audi Slovensk

Cene > A8 > A8 Audi Srbij

A large luxury sedan, the 2016 Audi A8 is offered in a single, long-wheelbase L version. The lineup consists of two six-cylinder models, the 3.0T and the diesel TDI, along with the eight-cylinder. Vnější zpětná zrcátka pro vozy AUDI A8 za bezkonkurenční ceny se zárukou 7 dnů na vyzkoušení funkčnosti

Audi A8 L: Preise und Katalog Audi Slovenij

AUDI A4 b5 blinkry najdete a porovnáte na Srovnanicen.cz. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší Audi A8 L. Audi A8 L Letní pneumatiky. 235/55 R18; 235/60 R17; 255/45 R19; 235/55 R18. Gripmax Stature H/T 235/55 R18 100 V letní. místo v testu ACE 0 a ohodnocení příkladné; cena 1 753 K.

A8 L. Cena od 450 000 PLN. rata od 3 473 PLN (w Audi Perfect Lease dla przedsiębiorców - rata netto Cena na hodinu 55€ - je zahrnutá svadobná výzdoba a šofér. doba prenájmu min. 4h, pristavenie vozidla do 50 km (nad 50km cena dohodou) a pozornosť pre mladomanželov. Pri dohode na 8 a viac hodin ZĽAVA. Preferujem tel kontakt alebo SMS. Audi A8 biela, 3.0 V6 TDI, Auto na svadbu, svadobné vozidlo, rozlúčka so slobodou, letiskový. A3 Lim 35 TFSI STR. Benzín1.5 l150 k110 kW. Predný pohon S tronic 7-st.4-dverové. 125 g/km. 5.5 l/100km. Benzín. NEDC/WLTP. Nezáväzná a odporúčaná cena 33.867,98 €. Kontaktovať predajcu Boční ochranné lišty pro vozy AUDI A8 za bezkonkurenční ceny se zárukou 7 dnů na vyzkoušení funkčnosti Existing Octopus Energy customers who purchase an electric vehicle from Audi UK should contact Octopus Energy directly on evoffers@octopus.energy to request a switch and/or add credit to their account. Audi UK reserves the right to withdraw the offer without notice. Correct as of July 2021

Audi a8 bazar - Bazoš

Wyniki wyszukiwania - ceny audi a8 - w Archiwum Allegro. Dowiedz się wszystkiego o zakończonej oferci Wersja była produkowana od 2013 do 2017 roku. AUDI A8 4.0 TFSI L Quattro Sedan D4 II to klasa luksusowe samochodów osobowych. Moc maksymalna wynosi 320 kW, a licząc w koniach mechanicznych moc wersji AUDI A8 4.0 TFSI L Quattro Sedan D4 II wynosi 435 KM, co sprawia, że prędkość maksymalna wynosi 250 km/h, a przyśpieszenie do 100 km/h zajmuje 4.5 s Het gemiddeld verbruik van de Audi A8 varieert tussen 5,6 l/100 en 7,89 l/100, afhankelijk van de specificatie en de breedte van de velg. De 50TDI met 18-inch velgen levert ongeveer 5,6 l/100 en met de iets bredere 19/20-inch velgen komt op ongeveer 5,9 l/100 Audi A8 (S8, RS8) - sprawdź tutaj opinie i oceny o modelu. Największa baza ocen i opinii w Polsce. Wejdź i sprawdź! Cena nowego Audi A8. Audi A8 D5 Sedan 3.0 50 TDI 286KM 210kW od 2017 . w pakiecie: Standard. Cena brutto: 428 100 PLN. Najnowsze oceny Audi A8. 5,0.

Nowe opancerzone Audi A8 L Security | #motofilm2020 Audi A8 - INTERIOR - YouTubeSprzedany Audi A8 D4, używany 2015, km 17 100 w Gdynia

Audi a8l bazar - Bazoš

Do 13.9.2020 Aukce Audi A8l Quattro 4.2 (nepojízdné). Vyvolávací cena 98.300 Kč. Další informace naleznete v popisu aukce na Extrh.c The 2021 Audi A8 TFSI e is rated at 443 hp. So far, we've only tested the V-6 55 TFSI version, which sprinted from zero to 60 mph in 5.3 seconds at our test track 2021 A8. Accelerate the timeline. The powerful Audi A8 L is equipped with a standard 3.0-liter turbocharged V6 engine, while offering an available 3.0-liter Plug-in hybrid (60 TFSI e) and 4.0-liter twin-turbocharged engine. Starting at $86,500.* II Audi A8 L 50TDI QU-EXCLUSIVE-HUD-PANO, klimatizacija, letnik: 2019, prevoženi kilometri: 14000 k

Audi A3 Sportback 1 299 699 Kč SEAT Arona 370 000 Kč Fiat 500 224 999 Kč Škoda Superb 579 000 Kč Mazda CX-5 cena od 467 900 Kč s DPH Akční nabídky. Den Audi A8 L gibt es auch als Hybrid und Zwölfzylinder. Traditionell konnte der allradangetriebene A8 L mit fast allen in der Baureihe verfügbaren Motoren kombiniert werden. In den neueren Baujahren lieferten die Benzin- und Dieseltriebwerke dem Audi A8 L bis zu 309 kW (420 PS). Spitzenmodell war der A8 L mit W-12 Motor und 368 kW (500 PS) Audi A8 4.2TDI#L... /нова обява/ 77 999 лв. дата на произв. - ноември 2014 г., пробег - 132700 км, цвят - Черен, ГАРАНТИРАН ПРОИЗХОД, ВЪЗМОЖНОСТ ЗА СОБСТВЕН ПЛАН Н.. neomezená soukromá i firemní inzerce Prodat auto. Audi A8 FSi; A8 2.8 FSi; 154kW; A8 3.2 FSi; 191kW; A8 4.2 FS Nové Audi A8 zná české ceny. Český trh. 03.02.2010. Z počátku v prodeji pouze dva osmiválce, další motory později. Autor: Vojtěch Formánek Foto: Nedávno představená třetí generace nejpřestižnějšího představitele značky zná svou cenu. V prodeji budou prozatím modely 4.2 FSI quattro a 4.2 TDI quattro, přičemž oba se.

Vyhledejte ojetý vůz svých snů podle modelu, motoru, ceny, stavu km a dalších parametrů. Máme obrovský výběr ojetých vozů jako Škoda Fabia, Octavia, TDI i TSI, Volkswagen Passat, Kia Ceed, Hyundai i30, Audi A4, Renault Mégane, Citroen Picasso atd Home > Dražby aut > 14.1.2019 Aukce automobilu Audi A8L 3,0 TDI QUATTRO. Vyvolávací cena 704.000 Kč, ID43578

The 2017 Audi A8 is a large luxury sedan offered in a single, long-wheelbase L body style. The lineup consists of the six-cylinder 3.0T and the eight-cylinder 4.0T Sport Cenníkova cena; Audi A8 L 50 TDI 210kW quattro tiptronic: diesel: 210 kW: automatická.

Audi A8 - samochody osobowe - otomoto

Pārdodu jauna auto iegādes dēļ. -Pēdējā un labākā cena -Audi A8 Long /3.0. 2013: 3.0D: 220 tūkst. 18,500. Audi A8 je vůbec prvním sériově vyráběným vozem světa, který je vybaven systémem autonomního řízení úrovně 3. To znamená, že auto už řidiči umožní sundat ruce z volantu a pojede samo. Prohlédněte si fotografie z živého představení i oficiální snímky vozu 2019 Audi A8 L | Cars.com photo by Brian Wong Last year's model offered both a V-6 and V-8 engine option, but there's only a turbocharged 3.0-liter V-6 that's new for the 2019 sedan, making.

Přehled modelů značky Audi - Vybermiauto

Audi A8 L W12 review; Audi A8 L W12 review. From £93,765. Share review. Not much fun to steer, but if you have to drive it yourself, you probably can't afford one anyway. Share. Open gallery Audi A8 Sportpaket 50 Tdi 210 Kw / 286 Zs, Quattro tiptronic Cena ar 21% Pvn. Netto Price 53720Eiro UVP: 127.049, 98 € Aprīkojums, papildapr.. Opcija za modele A8, A8 L Serijska oprema za S8 Opomba: Vozilo je homologirano za 5 oseb. nastavljivi ledveni opori nastavitev zgornjega dela naslonjala. Pnevmatsko 4-smerno nastavljivi ledveni opori in stranski varnostni blazini. zadnji stranski stekli (3Y8) in stropno oblogo in polico iz alkantare (PL7/ PL4). Opcija za modele A8, A8 L Home > Dražby aut > Do 25.3.2019 Aukce automobilu Audi A8L 3,0 TDI QUATTRO, Vyvolávací cena 570.000 Kč. ID nabídky 49635 That VW/Audi will add two players (the $120,000 Audi A8L 6.0 Quattro shown here and the $95,000 VW Phaeton W-12) to this tiny niche-where they will compete with each other-can only be attributed.

Audi A8 automobiļu vērtēšanas vēsture, kas izgatavota 2011 gadā. Trim līmenis, aprīkojums un stāvoklis netiek ņemts vērā. Trim līmenis, aprīkojums un stāvoklis netiek ņemts vērā. Augstākā cena Audi A8 - ceny nowych samochodów 2021. Nowe Audi A8 występuje w cennikach dealerów w 8 wariantach. Model dostępny jest we wszystkich salonach marki Audi w cenie od 429 800 PLN (za wersję A8 50 TDI Quattro (286 KM) A8 Tiptronic z silnikiem Diesla o mocy 286KM i automatyczną skrzynią biegów).. Modele zawierające oferty promocyjne i wyprzedażowe zostały oznaczone kolorem czerwonym Chcesz kupić używany samochód lub zamierzasz sprzedać twoje stare auto. Zobacz nasze darmowe raporty on-line, aby sprawdzić wartość rynkwą modelu Audi A8 Audi - ceny nowych samochodów 2021. Nowe samochody marki Audi na polskim rynku to oferta obejmująca 33 modeli, dostępnych we wszystkich salonach dealerskich w cenie od 91 400 PLN (za wersję Audi A1 25 TFSI (95 KM) M5 z silnikiem benzynowym o mocy 95KM i manualną skrzynią biegów).. Modele zawierające oferty promocyjne i wyprzedażowe zostały oznaczone kolorem czerwonym Slušně pasující a dobře zpracované tažné zařízení. Pevné tažné zařízení je upevněno dvěma šrouby ze strany. Povrchová úprava černou barvou. Záruka: 24 měsíců Homologace: dle Evroé směrnice e20*94/20 nebo předpisu EHK E20-55R Výrobce: Trail-Tec Vyrobeno v EU s certifikací ISO 9000:200

First Drive: 2019 Audi A8 - NY Daily News

Użytkownik: Cena: Data: bj...3: 46 500 PLN: 2021-08-20 12:05:40: An...s: 46 000 PLN: 2021-08-20 12:05:34: Da...5: 45 500 PLN: 2021-08-20 12:02:25: De...a: 44 000 PLN. Originál nový díl Pro vozy: Audi A8 2010-2017 Audi S8 2010-2017 4H0861334QBC 4H0861334A QB Audi RS 3 v prodeji, 1,5 milionu nestačí. vloženo 27. 07. 2021. Zákazníci v Evropě mohou modely Audi RS 3 Sportback a Audi RS 3 Limuzína již objednávat. Nové modely RS 3 budou uvedeny na trh letos na podzim. Základní cena modelu RS 3 Sportback je 1 552 900 Kč, u modelu RS 3 Limuzína je v ceníku uvedena částka 1 626 900 Kč Audi A8 L extended Na zamówienie jednego z europejskich klientów, koncern z Ingolstadt zbudował jeden egzemplarz Audi A8 w wersji kingsize. Dzięki długości samochodu 6,36 m oraz rozstawowi osi 4,22 m, Audi A8 L extended zapewnia komfort podróży pasażerom zasiadającym na sześciu fotelach. Fot. Audi Użytkownik: Cena: Data: Vi...a: 38 000 PLN: 2021-08-06 12:11:47: Wu...r: 37 500 PLN: 2021-08-06 12:11:30: Ca...s: 36 500 PLN: 2021-08-06 12:08:50: An...s: 34 500 PLN.

Audi A8 L. Audi A8 L Celoroční pneumatiky. 235/55 R18; 235/60 R17; 255/45 R19; 235/55 R18. Imperial All Season Driver 235/55 R18 104 V univerzální. místo v testu ACE 0 a ohodnocení dobré; cena 2 564 K. Audi A8 I zostało zaprezentowane po raz pierwszy w 1994 roku.. A8 pierwszej generacji oznaczone symbolem D2 zadebiutowało w 1994 roku. W przeciwieństwie do swojego poprzednika, Audi V8, samochód charakteryzował się konstrukcją samonośną wykonaną w całości z aluminium.Rozwiązanie to pozwoliło na redukcję masy własnej pojazdu

The A8 L could well be the car for you. The problem, for me: the new Audi A8 doesn't look enough like the A4. With the latest iterations of the A3, A4, A5, and Q5, Audi seemed to have finally figured out how to attractively incorporate a supersized grille into the face of a car Audi (AUDI AG) je německá společnost, která se zabývá výrobou luxusních automobilů, sídlí v Ingolstadtu v Bavorsku.Je součástí skupiny Volkswagen Group a patří k nejstarším výrobcům automobilů v Německu. Skupina AUDI AG zahrnuje nejen značku Audi, ale také italského výrobce sportovních vozů Lamborghini.Od roku 2012 patří do skupiny AUDI AG také tradiční. Aby nadać limuzynie sportowego charakteru, stworzono sportową wersję Audi A8 - Audi S8. Ponadto auto można dostać w wersji A8 L, posiadającej przedłużony rozstaw osi i więcej miejsca na tylnej kanapie. Konkurentami Audi A8 są Mercedes klasy S, BMW serii 7 i Jaguar XJ. 4.17. Ocena na postawie 21 opinii Zobacz opinie New customers to Octopus Energy who purchase an Audi electric vehicle and who set up an account for gas and/or electricity who sign up via the referral link https://audi.octopus.energy on Audi's website will be eligible for free miles in the form of £45 credit per fuel type on their energy account Cena nového vozidla: Zistite si, koľko stálo ako nové! Ďalšia výbava: Audi A8 3.0 L Quattro. 17000 km r.v. 2020 . 1.959.000 Kč.

Używane Audi A8 D3 (2002-2009) - opinie użytkowników

Audi a8 bazár - Bazoš

AUDI A8 S-LINE ABT - od 25000,00 zł, porównanie cen w 1 sklepach. Zobacz inne Samochody osobowe, najtańsze i najlepsze oferty, opinie

Archiwalne Syndyk sprzeda samochód osobowy marki Audi A8